martes, 30 de septiembre de 2008

Buscando a Sally. Episodio 1 - El Principio

4 comentarios:

Sara dijo...

Iepa nois! Molt guapo el montatge d'aquest primer episodi. M'ha molat molt els papers que interpreteu, trobo que són antagònics. L'Edu com a personatge pasota, tirat al sofà fumant, amb les persianes baixades evitant la típica llum directa del migdia.., però està bé, perquè a la vegada és un personatge que sempre té respostes a totes les inquietuds del seu company, que ben al contrari, interpreta el neguit, la iniciativa, és com si fos la part pràctica o física i l'Edu seria la part de les idees, del pensament i de les respostes. Per això està guai, perquè les dos parts depenen mutuament. El que no hem quadra, és que quan el company fa les bosses (que pille el primer que troba) agafa coses d'ús com la manta, menjar, etc.., però de sobte s'emporte tambe llibres, jaja, pq?? La música de fons està currada pq hi han diversos temes i fa més dinàmica la imatge. En fi, que en general puc dir que és un bon treball, felicitats!!!!!

SaRa !!

matiarts dijo...

Cabezón! Buenísimo este primer episodio, no tenía ni idea de ke también teníais proyectos serios! jajaj de verdad, muy buen montaje y sorprendentes actuaciones! A la interminable espera de la 5a de LOST debo sumarle ahora la del 2 capítulo de Buscando a Sally!
Un abrazo,

matías

xavi dijo...

el curt! m'ha semlat d puta mare! xro clar, massa curt!! avere quan treieu mes capitiols!! el q no entenc es pq al principi surt un fordfi i despres un 4x4, suposo q en ls seguents capitols ja es veura! els papers d l'edu il verbols estan d puta mare, crec q el personatge els hi escau perfectes, i el luisito d macarra!!xd
wueno tatos ja mu anire miran d tant en tant! apa ens veim

Topitxuelis dijo...

Excelente composición alegórica de la frustración y el anhelo postmodernista. Magnífica confluencia de simbolismos antropomórficos a la par que filatélicos y chiripitifláutikos. (Hasta akí la patraña).

Yo me kedo kon los movimientos de cámara fluidos y kon el gag final del coche. Pal próximo episodio a ver si compones el tema "Buscando a Sally" con esa voz melosa que dios y los carajillos te han dao.